NEDCON, toonaangevend sinds 1969

Al bijna een halve eeuw is NEDCON internationaal toonaangevend in de wereld van opslagsystemen. Een wereld waarin automatisering en robotisering een hoge vlucht nemen, waarin klantwensen veranderen en de standaarden steeds hoger worden. In die wereld blijven wij onze producten en diensten voortdurend ontwikkelen. Met de markt mee en vaak ook voor de markt uit. En altijd met het belang van onze klanten voor ogen.

1969

Oprichting NEDCON

In Deventer richten twee bevriende ondernemers, Ruud Hollander en Hans Stegweg, NEDCON op. Het begin van een succesverhaal. Het grote technische...
Oprichting NEDCON

Oprichting NEDCON

In Deventer richten twee bevriende ondernemers, Ruud Hollander en Hans Stegweg, NEDCON op. Het begin van een succesverhaal. Het grote technische talent van Stegweg en de avontuurlijke, creatieve geest van Hollander blijken een gouden combinatie. Hun samenwerking resulteert in een innovatieve aanpak en innovatieve producten die aanslaan. 

1976

Groei NEDCON

Al snel groeit NEDCON uit tot een gerenommeerde speler met klanten tot ver over de landsgrenzen. Om aan de toenemende vraag te kunnen blijven...
Groei NEDCON

Groei NEDCON

Al snel groeit NEDCON uit tot een gerenommeerde speler met klanten tot ver over de landsgrenzen. Om aan de toenemende vraag te kunnen blijven voldoen, gaat het bedrijf op zoek naar meer ruimte. Bij voorkeur in de Achterhoek. Die ruimte wordt gevonden in Doetinchem, op het terrein waar nu nog altijd het hoofdkantoor gevestigd is.

1995

Bouw fabriek Pardubice Tsjechie

De economische ontwikkeling van Midden-Europa is in een versnelling geraakt en NEDCON ziet kansen om daar nieuwe markten te betreden. En zo besluiten...
Bouw fabriek Pardubice Tsjechie

Bouw fabriek Pardubice Tsjechie

De economische ontwikkeling van Midden-Europa is in een versnelling geraakt en NEDCON ziet kansen om daar nieuwe markten te betreden. En zo besluiten Stegweg en Hollander om een fabriek te bouwen in het Tsjechische Pardubice, honderd kilometer van Praag. In 1996 opent deze zijn deuren. Inmiddels vindt hier de totale productie van NEDCON plaats. 

2004

voestalpine

Sinds 2004 maakt NEDCON deel uit van voestalpine, het grootste industriële concern in Oostenrijk dat onder meer actief is in de staalproductie,...
voestalpine

voestalpine

Sinds 2004 maakt NEDCON deel uit van voestalpine, het grootste industriële concern in Oostenrijk dat onder meer actief is in de staalproductie, automotive en spoorsystemen. In deze uiterst stabiele omgeving heeft NEDCON een hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid. En alle mogelijkheden om te blijven innoveren en professionaliseren.

Welcome to our world

Het NEDCON-hoofdkantoor is gevestigd in Doetinchem. Daarnaast hebben wij een eigen productielocatie in Pardubice (Tsjechië) en zijn er NEDCON-vestigingen te vinden in diverse Europese landen en de Verenigde Staten.

les Pays-Bas
les Pays-Bas
NEDCON BV
Nijverheidsweg 26
7005 BJ Doetinchem
+31 314 33 44 55
France
France
NEDCON France SAS
27, Rue Jean Wenger Valentin
F-67000 Strasbourg
+33 3 88 56 05 55
Allemagne
Allemagne
NEDCON Lagertechnik GmbH
Dinxperloer Straße 18-20
46399 Bocholt
+49 2871 4789
USA
USA
NEDCON USA LLC
10053 Simonson Road, Suite 2
45030 Hamson OH
+1 513 367 2656
République tchèque
République tchèque
NEDCON Bohemia, s.r.o.
Holandská 34
53301 Pardubice
+420 467 002 111